dimecres, 21 de novembre de 2012

Sobre les alternatives a l'"austericidi"
(imatges de Penedès Televisió de l'acte central d'ICV-EUiA a l'Alt Penedès)

Us deixo també una fotografia de l'acte i l'enllaç a la nota de premsa.Amb el gruix dels actes de campanya al Penedès realitzats, demà m'agradaria molt assistir a l'acte d'Alexis Tsipras (líder de Syriza i cap de l'oposició al Parlament grec) amb Joan Herrera a Barcelona, a veure si m'ho puc combinar. En tot cas, us deixo el cartell per si us hi voleu passar.

Personalment considero que cal  repensar formules perquè a Catalunya sigui possible regenerar la democràcia, refermar la sobirania del poble i impulsar una alternativa que posi fi a les polítiques de retallada i ofec i permeti avançar cap a un nou model productiu basat en la qualitat de vida de les persones i el respecte al medi natural.

En aquest sentit penso que a tots plegats ens pot ser ben útil conèixer l'experiència de Syriza i el procés de confluència de les diferents forces polítiques que s'hi han anat integrant fins a construir l'alternativa més solida que hi ha actualment a l'austericidi que està minant els fonaments de l'Europa democràtica...