divendres, 16 de setembre del 2011

L’article d’en Carles Querol sobre Caixa Penedès

De mica en mica, a través d’internet i les xarxes socials, es va difonent l’article del que va ser alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Carles Querol, sobre el funcionament de Caixa Penedès.

Des de sectors socials molt diversos, persones que l’han llegit expressen, alguns en públic, d’altres en privat, la seva estupefacció ja que desconeixien el que en Carles ha tret a la llum.

M’ha sorprès que força persones s’han dirigit a mi preguntant-me si tinc el text o on el poden aconseguir, segurament perquè la moció que vam presentar a l’Ajuntament el passat juliol posava de relleu algunes d’aquestes qüestions. El fet és que l’article va despertant cada vegada més interès. Doncs bé podeu llegir el text d’en Carles al seu bloc en aquesta adreça:

http://carlesquerol.wordpress.com/

Allà podeu llegir en pantalla l’article complert o bé descarregar-lo en PDF. Són unes 15 pàgines d’investigació que podeu valorar per vosaltres mateixos una vegada l’hagueu llegit, cosa que us recomano plenament.

Sobre aquesta mateixa temàtica també recomano el bloc de l’economista Jordi Guilera ( http://elcantdelasirena.blogspot.com/ ) i, en concret sobre el debat de la moció del juliol també en vaig escriure personalment aquí.

Com que sembla que els òrgans de control de la caixa tenen una actitud bastant laxa amb els directius de l’entitat és d’aplaudir que persones com en Carles i en Jordi facin l’esforç de recopilar informació i la difonguin entre la ciutadania.