dissabte, 10 de novembre del 2012

Dubtes de campanya


M’adreço als joves que penseu en emigrar fora perquè aquí ens sabotegen el futur, a les que us han baixat el sou però us demanen fer més hores, als autònoms amb dificultats creixents, als que no trobeu una feina, a les famílies que el banc vol fer fora de casa, a les que lluiteu cada matí per anar endavant, Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa ens adrecem, sobretot, a vosaltres.

Hem liderat l’oposició al Parlament denunciant la corrupció, les privatitzacions i les retallades, i presentant-hi alternatives. Hem estat, estem i estarem al costat de la gent.

El nostre lema és dret a decidir sí, perquè volem que ens respectin com a país, i drets socials també, perquè volem que ens respectin com a poble. Treball, salut, educació, habitatge, cultura: hi ha alternativa!

Als i les que encara dubteu si votar o què votar el dia 25 de novembre, us convido acostar-vos als nostres punts informatius, a consultar el programa, a preguntar-nos les qüestions que tingueu sobre el detall de les propostes, en definitiva, a que en parlem.

I als i les que compartim punt de vista us animo a donar un cop de mà en la campanya, difonent les propostes entre amistats i família, deixant-nos diners (qui encara pugui), fent noves propostes, ajudant en el recompte de vots...

Alguns intenten silenciar o desmoralitzar, com per exemple els que, a Vilafranca, s’estan a dedicant a destruir-nos les pancartes. Van errats. Ens poden arrencar un cartell o una pancarta, però no ens poden silenciar. Hi ha alternativa. I la podem tirar endavant. I tant si podem!