dimecres, 19 de setembre del 2012

Portes obertes!

Aquest proper divendres inaugurem el nou espai d’Iniciativa per Catalunya Verds a Vilafranca del Penedès ja que, amb l’increment de persones implicades en el projecte que hem tingut els últims dos anys, el local històric del carrer Sant Pau se’ns ha quedat petit.

Seguim de lloguer i ens quedem al mateix carrer, però en un espai més ampli, que ens permeti fer les assemblees i reunions de treball en millors condicions i, sobretot, que també pugui acollir activitats més diverses, com per exemple les tertúlies polítiques que realitzarem el primer dilluns de cada mes, i que volem que siguin un nou espai de contacte, participació i intercanvi dels i amb els veïns i veïnes de la Vila.

El model social europeu està rebent un fortíssim atac per part dels poderosos, en detriment de la qualitat de vida del 99% de la ciutadania. A nivell nacional s’ha obert un nou horitzó per Catalunya. Penso que el país està en un moment clau de la nostra història. I crec que, per avançar en la bona direcció, és més necessària que mai la implicació cívica i activa de la ciutadania.

Aire nou doncs i portes obertes a tothom que vulgui acostar-se!

Perquè hi ha alternativa. Perquè, junts, podem canviar les coses.



2 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes Felicitats Bernat per poder gaudir d'un nou espai,això vol dir que estem treballant be i tu ets un dels motius d'aquest èxit,molts ànims i molta salut!!! una abraçada

Anònim ha dit...

Merci Xavi, fins dissabte!

Bernat