diumenge, 28 d’octubre del 2007

VILAFRANCA PILANERA!

Excel·lent l’actuació castellera d’avui dels Xicots de Vilafranca: Td8f, 3d8 i 4d8 descarregats i, a més a més, el Pilar de Sis que teniu a la imatge.

Un Pilar que estan en condicions de descarregar (de fet, ja van descarregar-lo en un assaig) i que suposa un castell retrobat per la Colla una vintena d’anys desprès.

I qui diu que de cara a l’any vinent no se li podria posar un folre i alçar-lo un pis més? Cal anar a pams, però veient el folre de la Torre de Vuit d’avui, segur que és un camí que els responsables de la Colla analitzaran de cara la propera temporada...

És un luxe que Vilafranca hagi tingut aquesta temporada tres colles pròpies capaces d’alçar grans espadats: A la regularitat pilanera “fora de sèrie” dels Castellers de Vilafranca (de sis, de set i de vuit!) si sumen ara els Xicots amb aquest pilar de sis (que com comentava, podria apuntar cap al set) i també, salvant les diferències tècniques, els Falcons que, recordem-ho, van esmicolar els seus propis rècords per Festa Major, amb tres pilars de sis aixecats per sota descarregats.

I atenció: a l’afició vilafranquina encara ens queda la prometedora diada de Tots Sants de dijous on, entre les possibilitats que s’apunten, podríem veure un nou pilar de set... ...dins l’estructura d’un Tres de Nou amb Folre!

Ens veiem a plaça!