dimarts, 17 de gener del 2012

Nit Bus: ho sabien i no van dir res

Sembla impossible però ha tornat a passar: la Generalitat li diu a l’Ajuntament de Vilafranca que què en pensa de la possibilitat de donar menys servei de transport públic a la vila i l’Ajuntament primer dona llargues, i després bada i no contesta.

Avui Joves d’Esquerra Verda ha donat a conèixer un escrit que l’alcalde va rebre el 12 de setembre i on la Generalitat exposa les seves intencions i demana l’opinió municipal al respecte.

El 2010 ja va passar el mateix amb els autobusos diürns: de 10 escrits no en van contestar cap. Aquestes actuacions amb els autobusos, així com la inactivitat municipal cada vegada que hi ha incidències a la xarxa de trens de rodalies de Renfe són una mostra més del desinterès del govern municipal de Convergència i Unió respecte el transport públic, una de les problemàtiques importants per la ciutadania, en especial la més jove, i per la competitivitat de Vilafranca i del Penedès.


Més informació: [1] [2] [3] i [4].

2 comentaris:

Xavi ha dit...

I tot plegat fa recordar quan fa uns anys l'ajuntament (d'un altre color) sabia de la construcció d'una base de muntatge i ho va amagar...

Anònim ha dit...

Semblava que alguns errors en la manera de governar la vila havien quedat enrere però es va veient que no és així, i que se n'hi afegeixen de nous...