diumenge, 15 de maig del 2011

En pocs segons...




1.- L'altre dia a la televisió de El 3 de Vuit em demanàven respondre unes preguntes en pocs segons, més o menys en aquests termes:

Quins són els eixos bàsics del seu programa?

Doncs volem una Vilafranca social, amb ànima comunitària, que en moments de dificultat no deixi a ningú enrere; una Vilafranca verda, respectuosa amb el nostre entorn; i una Vilafranca desperta a nivell econòmic, cívic i cultural.

La crisi frustarà moltes propostes electorals?
[Una de les millors preguntes que m'han fet durant la campanya!]

Bé, de fet nosaltres, hem orientat les nostres propostes precisament per fer front a la crisi i crear ocupació: la rehabilitació d’habitatges per recosir la ciutat, l’ecoeficiència per estalviar energia, l’impuls de l’economia social per atendre les persones... Si aconseguim força per aplicar-les la crisi no les pot frustrar perquè precisament són propostes per fer-li front.

Tres motius per anar a votar.

Per decidir quins valors i quines polítiques s’apliquen i quins no; per impulsar un canvi de model productiu a Vilafranca i a la nostra comarca; i per contrarestar la gent més poderosa que vota cada dia amb el simple gest de despenjar un telèfon.

[En tot cas, si en comptes de segons teniu uns minutets, aquí tenim el programa complert]
2.- Hem deixat enrere l'equador de la campanya i encarem amb optimisme i il·lusió els dies previs al 22 de maig. Aquest dilluns fem un acte de trobada de la ciutadania amb els candidats i les candidates d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida a Vilafranca. A les 19:30 hores a la Sala Gran del Centre Cívic l'Escorxador. Tothom hi és convidat!