dimecres, 21 d’octubre de 2009

"Tothom per un barri"Dissabte vinent és presenta el documental “Tothom per un barri” amb la participació d’una trentena de veïnes i veïnes de l’Espirall que expliquen la seva experiència al barri.

La realització d’aquesta pel·lícula s’ha fet en el marc del projecte d’intervenció integral de la Llei de barris.

En aquests moments encara no sé si podré assistir a la presentació, però he de dir que tinc moltes ganes de veure el documental.

Al veure l’anunci de la projecció ràpidament m’ha vingut al cap una conversa que vaig tenir fa uns mesos amb el company Albert Marañón, regidor de Sant Joan de Vilatorrada.

Des del govern d’aquest municipi del Bages l’Albert va ser un dels impulsors d’un documental titulat “De tothom, de cadascú” que em fa l’efecte que partia d’una filosofia similar.

L’Albert està força content de l’experiència ja que el projecte de la pel·lícula ha servit per treballar molts aspectes relatius a la cohesió dels veïns i veïnes com un sol poble, tant durant l’elaboració com posteriorment durant la difusió que els mateixos veïns i veïnes han anat fet del documental (aquí podeu veure l’extens comentari que en fa l’Albert i també trobareu l’enllaç cap al video de Sant Joan de Vilatorrada).

Veient l’anunci crec que “Tothom per un barri” també pot ser un molt bon documental de la realitat a peu de carrer. Espero veure’l aviat. La presentació pública, dissabte 24 d’octubre, a les 19:00 h al l’església de la Mare de Déu de Montserrat.

4 comentaris:

Àlex Resta ha dit...

Ep Bernat!

A veure si em trobes els contenidors de colors de la plaça del triangle!

L'altre dia van desaparèixer i ja no podem reciclar res. Bé, al carrer 2 de maig han aparegut un de cartró i un de plàstics, però el de vidre, no se l'ha vist per enlloc.

A la plaça dels porcs n'hi ha de soterrats però sempre estan plens amb la merda per fora, així que no compten.

Perquè ens compliquen tant la vida les ments pensants? Nosaltres reciclem, ok, però si ens compliquen massa la vida, tornarem a fer la bossa todo-en-uno

salut!
A

Anònim ha dit...

Preguntarem al govern a veure que ha passat...

Bernat

RubenAgu ha dit...

On puc trobar el documental? M'agradaria veure'l

Anònim ha dit...

Hola Ruben,

Em sembla que no està disponible a la xarxa però segur que a l'Oficina de la Llei de Barris
te'n poden lliurar una còpia en DVD.

En aquest enllaç hi ha l'adreça, telefon i horaris de l'oficina:

http://www.vilafranca.org/html/llei_de_barris2/doc.html

Salut!

Bernat