dijous, 8 de gener del 2009

Amb el David

Sembla impensable que el David Sánchez, de l’Associació Cultural La Fornal de Vilafranca del Penedès pugui estar a punt de ser obligat a entrar a la presó a causa d’una condemna menor (18 mesos) i per una sentència de fa la tira d’anys.

Perquè és surrealista que, segons sembla (*), diguin que ha d’anar a la presó perquè ja té antecedents penals per... Insubmissió!

[Per als lectors i les lectores més joves, aclarim que la insubmissió era un delicte que hi havia al segle passat, que s’aplicava a les persones de sexe masculí que es negaven a fer el servei militar obligatori].

Donaria la impressió que hi ha gent que s’avorreix...

I mentrestant els jutjats mercantils colapsats en plena crisi econòmica i el David a punt d’entrar a la presó. Quina vergonya!

David, estem amb tu; amics i amigues de l’Associació Cultural La Fornal, estem amb vosaltres!

*
El Punt: Un jutge ordena empresonar un jove perquè té antecedents com a insubmís
Vilaweb: Un jove de Vilafranca pot anar a la presó per haver estat insubmís
Público: Un joven irá a la cárcel porquè en sus antecedentes figura la insumisión

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Bernat,

Estaria molt bé que ens expliquessis els motius pels quals no vau voler presentar la querella criminal contra la jutjesa del cas i, sobretot, perquè ningú la va voler defensar. Se suposa que tindrieu els vostres motius, no? Per què no els vau explicitar? El tema em sembla toatalment lamentable. Insisteixo, independentment de la direcció del vot, la ciutadania es mereix una explicació.

Salut,
J

Bernat Villarroya i Garcia ha dit...

http://fragmentari.blogspot.com/2009/02/les-raons-del-nostre-silenci.html

Salut!