dimarts, 3 d’abril del 2007

I TU QUÈ OPINES?

El passat divendres vam presentar els eixos programàtics de la nostra candidatura per a les properes eleccions municipals, en un acte que va ser presentat pel diputat al Congrés i vicepresident d’ICV Joan Herrera (foto).

Com a cap de llista i candidat a l’alcaldia de Vilafranca, em va tocar a mi encarregar-me de fer-ne la presentació pública d’aquests eixos. A la pàgina web www.iniciativa.cat/vilafranca (secció “documents”, pestanya a l’esquerra de la pantalla) podeu trobar el guió de la meva intervenció.

També vam presentar el procés programàtic participatiu, en el que sotmetem a la valoració dels electors i les electores 30 propostes concretes per millorar Vilafranca.

Evidentment, aquestes 30 propostes no són el gruix del nostre programa, però si que suposen una síntesi significativa del mateix. Els vilafranquins i les vilafranquines podran, a través d’una enquesta que hem titulat “De quin peu calces?”, avaluar quin grau de proximitat tenen amb els nostres principis i perspectives.

A partir d’aquí, els proposem que emplenin el butlletí participatiu “I tu què opines?” en el que podran valorar aquestes 30 propostes; així com esmenar-les, completar-les, comentar-les i proposar-hi alternatives.

Aquests materials també els podeu trobar a la secció “documents” de la pàgina web indicada més amunt. Us hi animeu?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bernat, ànims amb la campanya!
Obtindreu un bon resultat en les eleccions locals.
Si calces un 41 o un 42 tens un peu adient al resultat... ;-)
Brindarem al maig... i al juny!
Salutacions des de Granollers.
Paco