dijous, 14 de març del 2013

Un espai de trobada per canviar-ho tot

El passat mes de juny vam realitzar a Vilafranca la primera part del fòrum territorial de l’Alt Penedès de la Iniciativa Oberta, un procés per obrir el partit a la gent, ampliar espai social, i recollir les propostes i indicacions de persones que ens són més o menys properes però que no participen habitualment de les reunions d'Iniciativa per Catalunya Verds.

Aquesta trobada s'emmarcava en la Xa Assemblea Nacional d'Iniciativa i el punt de partida no era cap extens document sinó un simple guió de quatre pàgines que servia com a punt de partida per obrir el debat.

La idea era primer escoltar i debatre amb la gent més o menys propera a les nostres idees arreu del país, i mirar de sintetitzar les diferents aportacions en la ponència política (que no un programa electoral) que ens ha de servir de full de ruta els propers anys.

Aquesta ponència política ja està redactada i, per a l'Alt Penedès, en fem la presentació oberta el proper dissabte, 16 de març, a les 10:00 h al centre cívic l'Escorxador de Vilafranca; trobada en la que s'explicarà el contingut del document, i es debatrà perquè les agrupacions de l'Alt Penedès tinguin ocasió de presentar com a esmenes les aportacions que hi hagi.

Des d’aquest bloc us convido a assistir-hi!