dimarts, 3 de maig del 2011

Joc brut


Dijous comença la campanya electoral. Fins al moment a Vilafranca la precampanya en algunes qüestions ha agafat tons que no m'agraden: tot i que la Llei electoral no permet, per exemple, enganxar cartells o repartir globus les setmanes previes a l'inici de la campanya, són diverses les formacions polítiques de la vila que així ho han fet.

Alguns mitjans de comunicació privats han invisibilitzat les propostes realitzades aquests dies per la nostra formació en contrast amb l'amplia cobertura que han donat a altres opcions.

Fins i tot una formació ha repartit a totes les llars de Vilafranca un pamflet on es diu que només els regidors d'aquell grup han presentat a l'Ajuntament la seva declaració de la renda, com havia aprovat el ple municipal. És una afirmació d'aquestes que empastifen la política, que fomenten el tots són iguals.

La realitat però és que, fins a la data d'avui, l'únic que ha portat la declaració de renda al registre d'interessos de l'Ajuntament he estat jo, com podeu comprovar en el certicat que adjunto.

M'agradaria una campanya neta, de debat i contrast de propostes per fer avançar Vilafranca. Espero que no és donin més casos de joc brut i manca de rigor.

5 comentaris:

Albert ha dit...

Et deus referir al document de la CUP, l'Arrel, pàgina 12, tercera columna, primer paràgraf. A veure què responen els al·ludits! Déu n'hi do!

Jordi ha dit...

Sí noi, a vosaltres us invisibilitzen uns mitjans, a d'altres com el 7 dies per exemple aconsegueix que la tercera força més votada no surti quasi mai.

Coses de la política imagino...

Joan P. ha dit...

M'encante veure la clàssica germanor entre els partits "d'esquerra", tristpartits, etc. per això la gent confia en gent més seriosa per governar. moltes gracies per ser com sou!

Toni ha dit...

ja pots posar les teves rendes que allà no hi surten pas les dietes que ...

Bernat Villarroya i Garcia ha dit...

Allà surt tot, també les dietes el 90% de les quals he cedit a l'organització.